Ook voor Android?

Het Spel is nu nog alleen voor Iphone, Ipad and Ipod. Dat heeft een heel praktische reden: geld! Het heeft veel moeite gekost het Spel gefinancierd te krijgen en één van de keuzes die we moesten maken was het bouwen voor één platform. Het zou geweldig zijn om de game ook voor Android geschikt te maken. Dat is technisch prima te doen maar het kost wat tijd en vooral GELD! We hopen zoveel mensen blij te maken met het Spel dat we nieuwe financiers bereid vinden om een Android versie te sponsoren. Misschien is crowdfunding iets voor ons – maar daar hebben we geen ervaring mee.
Advertentie

8 reacties

Opgeslagen onder Nieuws

8 Reacties op “Ook voor Android?

 1. Rutgerd Horsman

  Android-gebruikers zijn er veel meer van. Dus, waarom niet eerst een Android-versie en daarna bedelen bij de Apple-adepten?

  • ogelderblom

   Beste Rutgerd,
   Het was, omdat het budget zo klein was, het een of het ander en de keus is toen op de Ipad/Iphone gebruiker gevallen omdat we daar de meeste spelers verwachten. Ik hoop dat snel zal blijken dat we ons vergist hebben – we zijn nog steeds op zoek naar geld om de Android versie te maken.
   hartelijke groet,
   Oscar Gelderblom

 2. Klaartje

  Hebben jullie het geld al verzameld voor een Android-versie? We popelen…

 3. erik

  Wat is het benodigde budget? Dan is op basis van ervaringen met het aantal gedownloade apple versies een verdien model te ontwikkelen?

  • Oscar Gelderblom

   Beste Erik,
   we hebben het over een bedrag van zo’n 50000 euro. Ik hoor graag wat voor verdienmodel je in gedachten hebt.
   hartelijke groet,
   Oscar

  • Erik

   Beste Oscar,
   Optie is soort van crowdfunding.I.p.v. lening + rente of aandelen kapitaal verwerf je extra opties in het spel. Je weet het aantal apple gebruikers. Die kan je vertalen naar android.

 4. Erik

  Dat aantal gebruikers deel je door het benodigde budget, waarna je een indicatie van het budget per gebruiker hebt dat je nodig hebt. Denk dan wel na over een psychologische grens in een bijdrage, waardoor de drempel niet te hoog komt te liggen. Uite

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s